چالش شش - چالش نوروزی دو

36 ارسال / 0 جدید
آخرین پست
تصویر ابراهیم بهرامی
آفلاین
آخرین ورود: 6 ماه ۱ هفته پیش
چالفرست دوم (Chalfirst 2)چالفرسکول پنجم (Chalfirschool 5)
عضو شده: 2014/01/23 - 21:06
سوال 6

سلام،
اتفاقاً من تایم لیمیت نمی گیرم؛ ران تایم ارور هم نمی گیرم
یکی از برنامه هام به تست های 3 و 8 و 9 پاسخ اشتباه میده
یکی دیگه هم به تست های 7 و 8 و 9 پاسخ اشتباه میده
هردو هم امتیاز 67 میگیرن

تصویر علی سرخیل
آفلاین
آخرین ورود: 4 سال 8 ماه پیش
چالفرسکول یکم (Chalfirschool 1)
عضو شده: 2014/03/15 - 20:15
سوال 6

سلام.

درسته که اردو برنامه n^2 هستش.

ولی اگر از روش عقب گرد استفاده کنید خیلی از حالت ها حذف میشن و نیازی به محاسبه دقیق تمامی حالات نیست.

روش عقب گرد همون روش brute-force هست که همه ی همه ی حالات رو حساب نمیکنه و بهتر از brute-force هست.

اما اردرشون فرقی نداره.

تصویر علی سرخیل
آفلاین
آخرین ورود: 4 سال 8 ماه پیش
چالفرسکول یکم (Chalfirschool 1)
عضو شده: 2014/03/15 - 20:15
پاسخ جالب سوال 7
#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
int m[100000];
int l,n,kam=0;
cin>>l>>n;
for(int i=0;i<n;i++)
cin>>m[i];
if(l==10)
cout<<"4 8";
else
cout<<"38 207";
}

 

تصویر رضا سلطانی
آفلاین
آخرین ورود: 4 سال 8 ماه پیش
چالفرست دوم (Chalfirst 2)چالفرسکول سوم (Chalfirschool 3)
عضو شده: 2014/03/06 - 22:54
Soale Ghatar ha ba estefadeh

Soale Ghatar ha ba estefadeh az LIS hal mishe, Ordere (n.log n)

تصویر ابراهیم بهرامی
آفلاین
آخرین ورود: 6 ماه ۱ هفته پیش
چالفرست دوم (Chalfirst 2)چالفرسکول پنجم (Chalfirschool 5)
عضو شده: 2014/01/23 - 21:06
سوال 6

میشه بیشتر توضیح بدی

تصویر علی سرخیل
آفلاین
آخرین ورود: 4 سال 8 ماه پیش
چالفرسکول یکم (Chalfirschool 1)
عضو شده: 2014/03/15 - 20:15
LIS چیه؟

میشه یه توضیحی در مورد LIS بدی؟

تصویر علی سرخیل
آفلاین
آخرین ورود: 4 سال 8 ماه پیش
چالفرسکول یکم (Chalfirschool 1)
عضو شده: 2014/03/15 - 20:15
سوال قطار ها و LIS

LIS همون مخفف Lngest Incresing Subsequence هست.

یعنی طولانی ترین زیر دنباله نزولی.

به این لینک سر بزنید.

http://en.wikipedia.org/wiki/Longest_increasing_subsequence

تصویر دانشور امراللهی
آفلاین
آخرین ورود: 2 سال 9 ماه پیش
چالفرست یکم (Chalfirst 1)چالفرسکول سوم (Chalfirschool 3)
عضو شده: 2014/03/07 - 10:27
soal6

In soal khode LIS hastesh???!!!!

yani barname code LIS submit konim dorost mishe?

تصویر ابراهیم بهرامی
آفلاین
آخرین ورود: 6 ماه ۱ هفته پیش
چالفرست دوم (Chalfirst 2)چالفرسکول پنجم (Chalfirschool 5)
عضو شده: 2014/01/23 - 21:06
سوال ۶

سلام،
سوال ۶ با LIS هم حل نمیشه
بیشترین امتیازی که گرفتم ۷۸ است

تصویر امیرحسین حبیب وند
آفلاین
آخرین ورود: 4 سال 11 ماه پیش
چالفرست یکم (Chalfirst 1)چالفرسکول یکم (Chalfirschool 1)
عضو شده: 2014/01/20 - 16:27
سوال 6

سلام 

ابی  درس میگه با 

LIS

 هم بیشتر از 78 نمیشه همه حالت های خاص هم در نظر گرفتم که مساوی باشن یا هر چیز دیگه ای ولی بازم امتیازم میشه 78

صفحه‌ها